LanTel

Wij hebben iets speciaals voor bedrijven uit de regio

Telefonie Dordrecht

LanTel, de telecomexpert bij je om de hoek

Als Dordts bedrijf heeft LanTel op het gebied van telefonie en communicatie veel te bieden. Al meer dan 23 jaar ondersteunen wij onze klanten met communicatie vraagstukken. Vele van hen zijn klant van het eerste uur. In de afgelopen jaren hebben wij ze begeleid en geholpen met de verschillende transities zoals die van vaste telefonie naar telefonie in de cloud.

Ben jij die nieuwe leuke klant die wij zoeken?

Een kernwaarde van ons is onze persoonlijke omgang. Zowel op de werkvloer als met onze klanten. Wij zoeken daarom de juiste match met klanten waarmee wij een goede relatie kunnen opbouwen. Wij houden alle ontwikkelingen op het gebied van telefonie in de gaten en zijn altijd op zoek naar verbeteringen om jou beter en efficiënter te laten werken. Is jouw organisatie benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Dan zijn wij jouw partner.

NIEUW: Bellen via Microsoft Teams

MS Temas logoEen van de meest recente ontwikkelingen in communicatieland is het bellen via Microsoft Teams. Het gebruik van MS Teams is vanwege de flexibiliteit die het met zich meebrengt door veel organisaties omarmd. Met je telefonie en Teams heb je twee losse communicatie tools. Wij kunnen je MS Teams en telefonie met elkaar integreren zodat je één communicatieplatform hebt voor al je interne en externe communicatie. Het is beschikbaar voor iedereen: van het MKB tot grote organisaties.

Telefonie Dordrecht

Koppel MS Teams met telefonie voor een compleet communicatieplatform

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft (Office) 365 Enterprise of business, dan heb je beschikking over MS Teams. Veel organisaties gebruiken het inmiddels, voornamelijk voor de interne communicatie. Voor de externe communicatie wordt gebruik gemaakt van telefonie. Wij kunnen je helpen om telefonie en MS Teams met elkaar te integreren. Zo krijg je een compleet communicatieplatform met het beste van twee werelden.

 • Overal beschikbaar zijn

  Met onze telefonieoplossing is elke medewerker overal beschikbaar zolang hij/zij toegang heeft tot het internet. Onderweg of thuiswerken, het kan allemaal. Wat deze integratie bijzonder maakt is dat je van elkaar de beschikbaarheid kan zien. Of je nu een telefoongesprek voert in Teams, met je mobiele telefoon of vaste toestel. Je maakt medewerkers in Teams moeiteloos onderdeel van belgroepen binnen je eigen centrale.

 • Volledig schaalbaar

  Bekijk wie er binnen jouw organisatie profijt heeft van deze integratie. Het is volledig schaalbaar. Het is al te gebruiken vanaf één gebruiker, en maandelijks kun je het systeem op- en afschalen. Om je een voorbeeld te geven: Iedereen binnen je bedrijf kan blijven werken zoals ze gewend zijn, terwijl de sales afdeling of de medewerkers in de buitendienst Teams gebruiken als volledige telefonieoplossing.

 • Behoud van functionaliteiten

  Je kan telefonie via de telefooncentrale van MS Teams laten verlopen. Hier zal je vrij snel tegen beperkingen aanlopen. Dat heeft te maken met het verlies van slimmigheidjes en functionaliteiten. Wij koppelen de telefooncentrale aan MS Teams zodat je alle functionaliteiten, zoals keuzemenu’s, wachtrijmeldingen, groep schakelingen, nachtstanden, gespreksopname en rapportages, kan blijven gebruiken.

 • Uitgebreide informatie over het bellen via MS Teams vind je in de volgende blogs.

  - Bellen via Microsoft Teams
  - De beperkingen van de MS Teams telefooncentrale
  - Hoe werkt bellen via Teams
  - Bellen via Teams handleiding

Speciale aanbieding voor jouw organisatie

Geen VoIP toestellen? Geen probleem: je krijgt ze cadeau!

Is jouw organisatie nog niet overgestapt naar telefonie in de cloud? Dan is dit nu een mooie kans. Je huidige toestellen zullen niet geschikt zijn voor cloud telefonie en hiervoor zul je nieuwe nodig hebben. Bij ons ontvang je voor elk oud telefoontoestel een nieuw toestel ter waarde van €160.

Test drie maanden gratis de Teams koppeling

We hebben je inmiddels genoeg verteld over het bellen via Teams. Om te achterhalen of dit van meerwaarde is voor jouw organisatie, geven we je nu de kans om dit drie maanden gratis te testen.

Gratis nummer portering voor de eerste 50 nieuwe klanten

Wanneer je de overstap maakt naar LanTel, dan wil je uiteraard je huidige nummers behouden. De kosten voor het overzetten van je nummers, ook wel porteren genoemd, nemen wij bij de eerste 50 nieuwe klanten voor onze rekening.

Nog €1.000 korting verdienen?

Wanneer jij een nieuwe klant aandraagt bij LanTel ontvang je €1.000 korting op jouw lopende contract wanneer deze zijn opdracht tekent. Voor deze aanbieding gelden enkele voorwaarden waar we je graag meer over vertellen.

Bellen via Teams in Dordrecht
Contact telefonie Dordrecht
Contact

Laat deze kans niet liggen en maak kennis met LanTel


Gratis Ebook: Bellen met Microsoft Teams

Werkt jouw organisatie met Microsoft Teams? Dan is het kunnen bellen met je vaste nummer binnen Teams een interessante ontwikkeling voor jullie. Koppel je zakelijke telefonieoplossing met Teams en werk efficiënter met een compleet communicatieplatform voor zowel je interne als externe communicatie. In ons gratis Ebook lees je over alle voordelen van deze koppeling.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ebook-cover-Bellen via Teams

LanTel als jouw telecompartner om de hoek

Beter een goede buur dan een verre vriend. Zo zien wij een samenwerking met andere organisaties bij ons in de regio Dordrecht. Met ons heb je een ervaren telecomexpert om de hoek waarbij de lijntjes kort zijn. Support kunnen we niet alleen snel op afstand leveren, als de situatie daarom vraagt, dan staan we natuurlijk snel bij je op de stoep. We hebben meerdere telefonieoplossingen die aansluiten op de wensen van jouw organisatie en kunnen je helpen met zaken zoals:

 • Maak gebruik van Softphones

  Maak gebruik van Softphones

  Heeft je organisatie niet de beschikking over MS Teams maar wordt er binnen je organisatie flexibel gewerkt, of zijn er collega’s veel buiten de deur actief? Dan zijn softphones een handige oplossing om optimaal bereikbaar te blijven op je vaste nummer. Je behoudt alle functionaliteiten die je gewend bent. Lees er alles over in ons blog ‘Wat is een Softphone?’.

 • LanTel CRM koppeling

  CRM koppeling

  Het is mogelijk om je telefonie te koppelen aan je CRM-systeem (klantsysteem). Wij kunnen dit met een groot aantal systemen. Met een koppeling krijg je direct alle gegevens van een bellende klant op je scherm en kan je direct het klantdossier openen. Neem contact op om te controleren of we ook jouw CRM-systeem kunnen koppelen.

 • Vast mobiel integratie

  Vast mobiel integratie

  Met vast mobiel integratie maken wij het mogelijk om je mobiele telefoon onderdeel van je vaste telefonieomgeving te maken. Ofwel, bellen zonder app, met je vaste nummer, via je mobiel, met bezet status én intern doorverbinden. Met LanTel Mobile bieden wij als provider verschillende aantrekkelijke mobiele abonnementen. Van betalen naar verbruik tot onbeperkt data en bellen.

Afspraak maken

Wij zijn van maandag t/m vrijdag
van 08:30 tot 17:00 bereikbaar
via telefoonnummer 078 – 630 55 55
of mail naar info@lantel.nl

LanTel logo wit
Dudokplein 222
3315 KH Dordrecht
KVK: 24342138

8/10 klanttevredenheid door 44 beoordelingen voor LanTel