Een frisse blik op zakelijke telefonie

Maak kennis met het
team van LanTel

Panorama Mobile

Een team gespecialiseerd in zakelijke telefonie

Wij zorgen al meer dan 25 jaar dat organisaties optimaal bereikbaar zijn. Met onze kennis en persoonlijke aanpak zijn we in staat om voor elke uitdaging een hoogwaardige en betrouwbare zakelijke telefonie oplossing te bieden.

Dit doen wij door helder te communiceren naar onze relaties in de dingen die we doen. We hebben passie voor ons werk en stellen ons flexibel op. Zo kunnen wij met een frisse blik mee denken met onze klanten en de best passende oplossing bieden.

Onze belofte

Binnen de zakelijke telefonie zijn er veel ontwikkelingen. Ondanks dat blijven wij met een frisse blik kijken naar de mogelijkheden en de wensen van onze klanten. Wij richten ons liever op wat je echt nodig hebt zonder onzin. Geen applicaties of functionaliteiten die je toch niet gaat gebruiken. Zo houden wij de focus op wat echt belangrijk is:

 • Altijd bereikbaar zijn
 • Een hoge spraakkwaliteit
 • Efficiënt werken met een oplossing op maat
Wij zijn LanTel, een team gespecialiceerd in zakelijke telefonie-verloop

Onze kernwaarden

 • Persoonlijk

  Wij vinden een eerlijke, open en persoonlijke omgang erg belangrijk, bij ons op de werkvloer én met onze klanten.

 • Frisse blik

  Met een frisse blik kijken we naar innovatieve mogelijkheden binnen onze specialisaties voor zakelijke telefonie. Zonder onzin.

 • Flexibel

  Wij stellen ons flexibel op en kijken naar de best passende telefonieoplossing voor onze klanten. Wij zijn bereid een stapje extra te zetten.

 • Passie en plezier

  We hebben passie voor ons werk en zijn trots op wat we doen. Hierdoor ontstaat er een werksfeer waarin wij met plezier samenwerken.

Bij LanTel heb je contact met specialisten

Een selectie van onze medewerkers

Neem contact op met LanTel
Contact

Zullen we kennismaken?