De LanTel Cloud

Cloud telefonie compleet in één oplossing

Panorama Mobile

Cloud telefonie met onze Lantel Cloud

De LanTel Cloud is een totaalpakket voor cloud telefonie voor de zakelijke markt. Het zijn vijf diensten die zowel los als gezamenlijk te gebruiken zijn. 1. LanTel Connect, 2. LanTel SIP, 3. LanTel Hosted, 4. LanTel Mobiel en 5. LanTel Service vormen gezamenlijk de LanTel Cloud.

Onze oplossing voor jouw organisatie

LanTel Cloud is voor elke organisatie toe te passen, maar wij hebben ons toegespitst op de eerstelijnszorg en de financiële dienstverlening. De specifieke kennis die wij daar hebben opgebouwd is ook in het MKB toe te passen.

In welke branche je ook zit, onze werkwijze blijft hetzelfde. Wij kijken samen met onze klanten wat zij nodig hebben in een telefonieoplossing. Zonder fratsen en zonder applicaties of functionaliteiten die je toch niet gaat gebruiken. Met een frisse blik bekijken we jouw organisatie en de bestaande mogelijkheden.

De LanTel Cloud

Wij houden de focus op wat écht belangrijk is

De voordelen van de Lantel Cloud
 • Altijd bereikbaar

  Je telefooncentrale in de cloud staat op een server. Als hier iets mis mee is word je centrale automatisch verplaatst naar een andere server, zo blijf je operationeel.

 • Hoge spraakkwalileit

  Met LanTel Cloud heb je een internetverbinding die enkel en alleen voor je telefonie gebruikt wordt. Hierdoor heb je altijd een hoge spraakkwaliteit.

 • Efficiënt werken

  De LanTel Cloud biedt vele flexibel inzetbare functies om een telefonieomgeving te vormen die bij jouw organisatie past en waarmee je efficiënt kunt werken.

 • Alles bij één partij

  Al je bedrijfscommunicatie voeg je met de LanTel Cloud bij één partij samen. Zo heb je één factuur en één aanspreekpunt voor je cloud telefonieoplossing.

Afspraak maken

Wij zijn van maandag t/m vrijdag
van 08:30 tot 17:00 bereikbaar
via telefoonnummer 078 – 630 55 55
of mail naar info@lantel.nl

LanTel logo wit
Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
KVK: 24342138

8/10 klanttevredenheid door 40 beoordelingen voor LanTel