LanTel Mobile

Optimaal bereikbaar met een vast mobiel integratie

Panorama Mobile

Een vast mobiel integratie met LanTel Mobile

Vast mobiel integratie met LanTel Mobile, zo maak je zakelijke mobiele telefonie onderdeel van je vaste telefonieomgeving. Ofwel, bellen zonder app met je vaste nummer. Als provider maken wij gebruik van de betrouwbare netwerken van KPN en Vodafone en bieden we verschillende abonnementen en bundels.

Met een vast nummer op mobiel oplossing bieden wij elke organisatie de mogelijkheid om hun vaste en zakelijke mobiele telefonie volledig te integreren. Het grote voordeel is dat je op één nummer bereikbaar bent. Zowel op je vaste toestel, als op je mobiele telefoon.

Je krijgt toegang tot zeer veel handige functionaliteiten: een Vast nummer op mobiel, de bereikbaarheids- en verbruiksapp, Voicemail- en nog veel meer.

Met LanTel Mobile blijven wij vooruitstrevend op het gebied van vast mobiel integratie. Verenig je vaste- en mobiele telefonie met elkaar. Maak nu jouw cloudoplossing compleet.

Met je vast nummer op mobiel ben je altijd bereikbaar

De voordelen van vast mobiel integratie

Onze vast mobiel integratie oplossing werkt met onze eigen LanTel SIM kaarten. Deze kunnen we volledig integreren met jouw eigen cloud telefonieoplossing. Hierdoor kan jouw mobiel via het gewone GSM netwerk bellen via de “vaste” telefooncentrale en gebruikmaken van alle functies die het biedt. We sommen een aantal voordelen voor je op.

 • Onderling gratis bellen

  Of je medewerkers nu met hun vaste of mobiele nummer bellen, onderling is dit altijd gratis. Mits je telefonie verloopt via je eigen telefooncentrale in de cloud.

 • Naadloze integratie

  Zonder de noodzaak van een app integreert LanTel Mobile je mobiele telefoon in je vaste telefonieomgeving. Op je mobiele telefoon beschik je over alle functionaliteiten die je gewend bent van je telefonieoplossing.

 • Eenvoudig doorverbinden

  Omdat je beschikt over alle functionaliteiten van je telefooncentrale in de cloud verbindt je gesprekken heel eenvoudig door naar collega’s. Alles gaat met het gemak van een vast toestel.

 • Alles in één rapportage

  Door vast mobiel integratie zullen ook alle mobiele gespreken worden opgenomen in de rapportages. Je kan zien hoeveel gesprekken er zijn gevoerd, hoelang men gemiddeld in de wacht heeft gestaan en hoe lang iemand is ingelogd op het telefoniesysteem.

 • Inzicht in beschikbaarheid

  Omdat jouw mobiel nu onderdeel uitmaakt van de gehele telefonieoplossing, kunnen jouw collega’s zien of je in gesprek bent. Zo hoeven collega’s nooit meer zonder succes een gesprek door te verbinden en kunnen zij direct een terugbelverzoek voor je noteren.

 • Mogelijkheid om op te nemen

  Met een add-on op je telefonieoplossing kunnen gesprekken opgenomen worden. Waar dit voorheen alleen mogelijk was voor gesprekken op de vaste toestellen, kunnen nu gesprekken via mobiel opgenomen worden. Handig om afspraken terug te luisteren.

 • Één factuur & één aanspreekpunt

  Wanneer je kiest voor vast mobiel integratie, breng je echt al je bedrijfstelefonie onder bij één leverancier. Je hebt alles in één telefonieomgeving en ontvangt één overzichtelijke factuur. Zo heb je één aanspreekpunt voor je al je telefonie.

Behoud je klanten met een vast mobiel integratie

We zien het met enige regelmaat gebeuren dat personeel gebruik maakt van hun eigen mobiele telefoon. Maar wil je dat wel als werknemer en werkgever? Als werknemer wordt het lastig om werk en privé echt gescheiden te houden. En voor de werkgever: wat als je werknemer bij jou stopt en bij de concurrent gaat werken? Met zijn 06 privé nummer neemt hij je klanten mee. Voor ‘zijn klantenbestand’ blijft hij altijd bereikbaar. Met een vast mobiel integratie verklein je deze kans aanzienlijk.

De 06-nummers zijn van jou

Wanneer je kiest voor vast mobiel integratie zijn de 06-nummers van de zaak. Stopt er iemand, dan schakel je het 06-nummer door naar je algemene nummer of de belgroep waar de ex-werknemer deel van uitmaakte. Zijn klanten krijgen dan direct een werknemer aan de lijn die de klant kan bedienen en overnemen.

Vast nummer op mobiel is professioneler

Je kan met een vast mobiel integratie heel gemakkelijk met je vaste nummer op mobiel bellen. Naast dat je vaste nummer op je mobiel uitkomt, bel je via je mobiel met je vaste nummer naar buiten. De ontvanger ziet dan het zakelijke vaste nummer i.p.v. het 06-nummer op zijn beeldscherm.

vast mobiel integratie behoud je klanten

Vast mobiel integratie

LanTel Mobile in cijfers...
 • € 0,-
  Onderling bellen
 • 150k+
  Verbruikte data per maand
 • 1
  Factuur

Vast mobiel integratie is een verbetering

Wanneer jouw organisatie veel gebruik maakt van mobiele telefonie is vast mobiel integratie een serieuze oplossing om naar te kijken. Het brengt medewerkers heel veel gebruiksgemak op hun mobiele toestel én er zal geen gebruik meer worden gemaakt van 06-privé nummers. Al je externe contacten zien en nemen alleen nog maar contact met je op via jouw vaste telefoonnummers.

Het is ook nog eens voordelig wanneer je medewerkers flexibel werken. Ze kunnen hun bereikbaarheid aanpassen aan de uren die ze werken en zijn altijd bereikbaar, onafhankelijk van op welke locatie ze zichzelf bevinden.

Verschillende vormen van vast mobiel integratie

Let op! Niet elke provider biedt zo’n intelligente vorm van vast mobiel integratie zoals LanTel dat doet. De definitie van vast mobiel integratie is niet voor elke provider hetzelfde. De meeste zien het kunnen doorschakelen van je vaste nummer naar mobiel en het bellen met je vaste nummer vanuit je mobiel al als een integratie. Voor deze doorschakeling betaal je vaak gesprekskosten en beschik je niet over de uitgebreide functionaliteiten van je telefonieoplossing.

Vast mobiel integratie is een verbetering - blok
Vast mobiel integratie - meer informatie
Contact

Meer weten over onze vast mobiel integratie?

Vast nummer op mobiel, al vanaf €9/maand

Een slimme mobiele telefonieoplossing vanuit onze eigen LanTel Cloud. In de huidige 24-uurs economie is een goede telefonische bereikbaarheid uitgegroeid tot een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. Vast nummer op mobiel neemt hierdoor een cruciale positie in binnen het zakendoen.

Met een simkaart van LanTel Mobiel heb je alle telefonie ondergebracht bij één partij. Een abonnement kan al afgenomen worden vanaf één gebruiker. Een ‘gewoon’ mobiel abonnement zonder integraties, ofwel Sim Only, afnemen is ook mogelijk. Net als het gebruiken van twee mobiele nummers op één simkaart.

Als provider bieden wij onze eigen mobiele abonnementen met verschillende bundels. En maken wij gebruik van de betrouwbare netwerken van KPN en Vodafone. Zo komen we altijd tot een vast mobiel integratie oplossing die bij jouw organisatie past.

vast mobiel integratie met LanTel Mobiel - simkaart

Maak jouw LanTel Cloud compleet

Niet elke organisatie maakt gebruik van mobiele telefonie waardoor vast mobiel integratie geen must is. De overige vier onderdelen van onze cloud telefonieoplossing zijn wel essentieel. Combineer de onderdelen, gebruik wat je nodig hebt en wat het beste past bij jouw organisatie.

FAQ vast mobiel integratie

Wat is vast mobiel integratie?

Met vast mobiel integratie integreer je zakelijke mobiele telefoons in je vaste telefonieomgeving. Je mobiel is nu ook als een vast toestel te gebruiken. Handig voor werknemers die flexibel werken en/of veel onderweg zijn.

Wat kan je met een vast mobiel integratie?

Met deze integratie ben je bereikbaar met je vaste nummer op mobiel. Je kan hierdoor eenvoudig doorverbinden naar anderen binnen de organisatie en je belt uit met je bedrijfsnummer, wat professioneler overkomt. Lees alle ander voordelen op onze website.

Hoe werkt vast nummer op mobiel?

Als provider heeft LanTel eigen simkaarten zodat wij deze kunnen koppelen aan jouw telefonieoplossing. Onze simkaart maakt via het GSM-netwerk verbinding met jouw centrale in de cloud. Hierdoor kan je op je mobiele telefoon gebruik maken van alle functionaliteiten van je telefooncentrale.

Waarom zou je gebruik maken van vast mobiel integratie?

Allereerst is vast mobiel integratie de oplossing om al je zakelijke telefonie bij een leverancier onder te brengen. Hiermee komt alles op één factuur en heb je één aanspreekpunt. Al het telefonisch verkeer komt uit op één toestel onafhankelijk van de locatie van de medewerker. Tot slot hoef je nooit meer je vaste nummer door te schakelen naar je mobiel wat in de regel voor extra kosten zorgde. Ga snel naar onze website om te zien of wij jouw ideale partner zijn voor zakelijke telefonie van jouw organisatie.