LanTel Mobile

Vast mobiel integratie met LanTel Mobile

Panorama Mobile

Overal bereikbaar met vast mobiel integratie

Vast mobiel integratie met LanTel Mobile, zo maak je zakelijke mobiele telefonie onderdeel van je vaste telefonieomgeving. Ofwel, bellen zonder app met je vaste nummer. Als provider op het betrouwbare KPN netwerk bieden we twee verschillende mobiele abonnementen aan: Jump en Freedom.

Met een vast nummer op mobiel oplossing bieden wij elke organisatie de mogelijkheid om hun vaste en zakelijke mobiele telefonie volledig te integreren. Het grote voordeel is dat je op één nummer bereikbaar bent. Zowel op je vaste toestel als op je mobiele telefoon.

Je krijgt toegang tot zeer veel handige functionaliteiten: Vast nummer op mobiel, bereikbaarheids- en verbruiksapp, Voicemail- en SMS to email en nog veel meer.

Met LanTel Mobile blijven wij vooruitstrevend op het gebied van vast mobiel integratie, verenig je vaste- en mobiele telefonie met elkaar. Maak nu jouw cloudoplossing compleet.

Met je vast nummer op mobiel ben je altijd bereikbaar

De voordelen van vast mobiel integratie

 • Onderling gratis bellen

  Of je medewerkers nu met hun vaste of mobiele nummer bellen, onderling is dit altijd gratis. Al je telefonie verloopt via je eigen telefooncentrale in de cloud.

 • Naadloze integratie

  Zonder de noodzaak voor een app integreert LanTel Mobile je mobiele telefoon in je vaste telefonieomgeving.

 • Één factuur & één aanspreekpunt

  Met een vast mobiel integratie zit alles bij één partij. Zo staat alles op één overzichtelijke factuur en heb je één aanspreekpunt voor je al je telefonie.

LanTel Mobiel
 • Jump

  Betaal voor
  wat je gebruikt

  vanaf €9 / pm
  • 4G internet
  • 0,08 ct. per min./ 0,06 ct. per sms
  • Vanaf 0,02 ct. per MB
  • Bedrijfsbundel niet mogelijk
  • Vast mobiel integratie mogelijk
 • Freedom

  Onbeperkt bellen en sms + een databundel die bij je past

  vanaf €19 / pm
  • 4G internet
  • Onbeperkt bellen/sms binnen EU
  • Verschillende databundels tot 20GB
  • Bedrijfsbundel mogelijk
  • Vast mobiel integratie mogelijk

Behoud je klanten met een vast mobiel integratie

We zien het met enige regelmaat gebeuren dat personeel gebruik maakt van hun eigen mobiele telefoon. Maar wil je dat wel als werknemer en werkgever? Als werknemer wordt het lastig om werk en privé echt gescheiden te houden. En voor de werkgever, wat als je werknemer bij jou stopt en bij de concurrent gaat werken? Met zijn 06 privé nummer neemt hij je klanten mee, voor ‘zijn klantenbestand’ blijft hij altijd bereikbaar. Met een vast mobiel integratie verklein je deze kans aanzienlijk.

De 06-nummers zijn van jou

Wanneer je kiest voor vast mobiel integratie zijn de 06-nummers van de zaak. Stopt er iemand, dan schakel je het 06-nummer door naar je algemene nummer of de belgroep waar de ex-werknemer deel van uitmaakte. Zijn klanten krijgen dan direct een werknemer aan de lijn die de klant kan bedienen en overnemen.

Vast nummer op mobiel is professioneler

Je kan met een vast mobiel integratie heel gemakkelijk met je vaste nummer op mobiel bellen. Naast dat je vaste nummer op je mobiel uitkomt, bel je via je mobiel met je vaste nummer naar buiten. De ontvanger ziet dan het zakelijke vaste nummer i.p.v. het 06-nummer op zijn beeldscherm.

Behoud je klanten met vast mobiel integratie

Vast mobiel integratie

LanTel Mobile in cijfers...
 • € 0,-
  Onderling bellen
 • 150k+
  Verbruikte data per maand
 • 1
  Factuur

Vast nummer op mobiel, al vanaf €9/maand

Een slimme mobiele telefonieoplossing vanuit onze eigen LanTel Cloud. In de huidige 24-uurs economie is een goede telefonische bereikbaarheid uitgegroeid tot een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. Vast nummer op mobiel neemt hierdoor een cruciale positie in binnen het zakendoen.

Met een simkaart van LanTel Mobile heb je alle telefonie ondergebracht bij één partij. Een abonnement kan al afgenomen worden vanaf één gebruiker. Een ‘gewoon’ mobiel abonnement zonder integraties, ofwel Sim Only, afnemen is ook mogelijk. Net als het gebruiken van twee mobiele nummers op één simkaart.

Als provider op het betrouwbare KPN netwerk biedt LanTel haar eigen mobiele abonnementen: Jump en Freedom. Zo komen we altijd tot een vast mobiel integratie oplossing die bij jouw organisatie past.

vast mobiel integratie met LanTel Mobiel - simkaart
Meer informatie over vast mobiel integratie
Contact

Meer weten over onze vast mobiel integratie?

Maak jouw LanTel Cloud compleet

Niet elke organisatie maakt gebruik van mobiele telefonie waardoor vast mobiel integratie geen must is. De overige vier onderdelen van onze cloud telefonieoplossing zijn wel essentieel. Combineer de onderdelen, gebruik wat je nodig hebt en het beste past bij jouw organisatie.

FAQ vast mobiel integratie

Wat is vast mobiel integratie?

Met vast mobiel integratie integreer je zakelijke mobiele telefoons in je vaste telefonieomgeving. Je mobiele telefoon is nu naast mobiel ook als een vast toestel te gebruiken. Handig voor werknemers die flexibel werken en veel onderweg zijn.

Wat kan je met een vast mobiel integratie?

Met deze integratie ben je bereikbaar met je vaste nummer op mobiel. Je kan hierdoor eenvoudig doorverbinden naar anderen binnen de organisatie en bel je uit met je bedrijfsnummer wat professioneler overkomt. Lees alle ander voordelen op onze website.

Hoe werkt vast nummer op mobiel?

Als provider heeft LanTel eigen SIM-kaarten zodat wij deze kunnen koppelen aan jouw telefonieoplossing. Onze SIM-kaarten maken via het GSM-netwerk verbinding met jouw centrale in de cloud. Hierdoor kan je met je vaste nummer op je mobiele telefoon gebruik maken van alle functionaliteiten van je telefooncentrale.

Waarom zou je gebruik maken van vast mobiel integratie?

Allereerst is vast mobiel integratie de oplossing om al je zakelijke telefonie bij een leverancier onder te brengen. Hiermee komt alles op één factuur en heb je één aanspreekpunt. Al het telefonisch verkeer komt uit op één toestel onafhankelijk van de locatie van de medewerker. Tot slot hoef je nooit meer je vaste nummer door te schakelen naar je mobiel wat in de regel voor extra kosten zorgde. Ga snel naar onze website op te zien of wij jouw ideale partner zijn voor zakelijke telefonie voor jouw organisatie.
Afspraak maken

Wij zijn van maandag t/m vrijdag
van 08:00 tot 17:00 bereikbaar
via telefoonnummer 078 – 630 55 55
of mail naar info@lantel.nl

LanTel logo wit
Dudokplein 222
3315 KH Dordrecht
KVK: 24342138