LanTel

VoIP telefonie voor de eerstelijnszorg

Panorama Mobile

VoIP telefonie voor de eerstelijnszorg

Wij leveren VoIP telefonie voor de eerstelijnszorg en bieden een totaaloplossing met relevante functionaliteiten. Wat onze concurrenten bieden, kunnen wij je ook geven als jij dat wilt. Wij richten ons liever op wat je écht nodig hebt zonder onzin. Dus geen applicaties of functionaliteiten die je toch niet gaat gebruiken.

Elke oplossing die wij bieden heeft standaard functionaliteiten. Deze worden gebruikt door zowel huisarts- en tandartspraktijken, apotheken en fysiotherapeuten. Denk bijvoorbeeld aan wachtrijen en keuzemenu’s voor de beller. Deze functionaliteiten zijn allemaal in te richten zoals jij dat wilt en zoals het beste past binnen jouw organisatie.

De standaard functies vullen we aan met specifieke functionaliteiten gericht op jouw praktijk en vakgebied.

Zakelijke telefonie voor huisartsen


Gratis Ebook: Telefonie voor huisartsen, zorgcentra en zorggroepen

Op onze website vind je veel informatie over onze telefonieoplossing voor jouw praktijk, zorgcentrum en/of zorggroep. In ons Ebook hebben we alle informatie verzameld en gaan we dieper in op de materie. Dit hebben we aangevuld met verschillende klantverhalen. Vul je contactgegevens in en je ontvangt hem in je mailbox.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefonie voor huisartsen, zorgcentra en zorggroepen

Public Cloud vs. Private Cloud

Wij bieden drie oplossingen op het gebied van telefonie voor de eerstelijnszorg. Dit zijn Hosted Wave, Hosted Move en Hosted Flow.
Het zijn alle drie cloud oplossingen. Qua functionaliteiten en mogelijkheden doen ze niet veel onder voor elkaar.
Het grootste verschil is de soort van cloud omgeving.

 • Public Cloud telefonie

  Public Cloud

  Onze Hosted Wave oplossing draait in een Public Cloud. Deze omgeving wordt gedeeld met meerdere organisaties, dus iedereen maakt gebruik van dezelfde functionaliteiten. Hierdoor is het in de regel een goedkopere optie. Qua veiligheid is het bij een Public Cloud niet mogelijk om de directe internetverbinding met de cloud te beveiligen.

 • Private Cloud telefonie

  Private Cloud

  Met Hosted Move of Flow draait je ‘telefooncentrale’ in een Private Cloud. Dit is een omgeving die wordt geleverd aan, en gebruikt wordt door één organisatie. Er wordt geen hard- en software gedeeld. Het is in eigen beheer wat een hogere mate van veiligheid biedt. De telefonieomgeving kan met een gesloten verbinding aan ons datacenter worden gekoppeld.

Afspraak maken

Wij zijn van maandag t/m vrijdag
van 08:30 tot 17:00 bereikbaar
via telefoonnummer 078 – 630 55 55
of mail naar info@lantel.nl

LanTel logo wit
Dudokplein 222
3315 KH Dordrecht
KVK: 24342138

8/10 klanttevredenheid door 44 beoordelingen voor LanTel