Koppel Medicom met je telefonieoplossing

Panorama Mobile

Snel en efficiënt bellen met patiënten

Medicom koppelingSamen met PharmaPartners heeft LanTel een integratie ontwikkelt tussen jouw Medicom omgeving en je telefonieoplossing. Het is de oplossing om jouw telefoonverkeer makkelijk en snel te laten verlopen.

De opzet is eenvoudig, maar levert verrassend veel tijdwinst op. Samengevat vindt er een herkenning plaats tussen je telefooncentrale van LanTel en je Medicom-systeem. Zo zie je de gegevens van de inkomende beller op je scherm en kan je vanuit daar direct naar de agenda of het dossier van de patiënt gaan. Andersom kan je vanuit het dossier van de patiënt rechtstreeks bellen.

Medicom koppeling met je telefonie omgeving

De voordelen van de Medicom koppeling

Steeds vaker horen we dat de maandagochtend stress oplevert binnen de huisartsenpraktijk. De telefoon blijft rinkelen en de wachttijden lopen op. Ook buiten de piekpunten blijft telefonie een punt van aandacht. De naam van de patiënt wordt niet goed verstaan, de foutmarge loopt op en de patiënt ervaart onpersoonlijke zorg door het navragen van naam en geboortedatum. Met onze koppeling is dit verleden tijd.

 • Tijdswinst

  Bespaar gemiddeld 30sec. per inkomend gesprek. Je hoeft vanaf nu geen patiënt-gegevens meer op te vragen. Open direct het juiste patiëntendossier vanuit de pop-up. Uitgaande gesprekken doe je snel met één klik op het telefoonnummer in het dossier.

 • Minder kans op fouten

  Patiëntgegevens hoeven niet meer opgevraagd te worden. De kans dat je een patiënt verkeerd verstaat is in dit geval niet meer aan de orde. Telefoonnummers hoef je ook niet meer handmatig over te nemen nu je direct vanuit het dossier kan bellen.

 • Werkdruk wordt verlaagd

  Omdat je tijdswinst maakt en de kans op fouten verminderd zal de werkdruk worden verlaagd. Een praktijk met één huisarts besteedt aan het identificeren jaarlijks meer dan 200 uur. Deze tijd is straks te besteden aan nuttigere zaken.

 • Betere zorgbeleving van de patiënt

  Een ander groot voordeel is dat je patiënten een persoonlijkere zorg ervaren. Het is nu mogelijk om ze direct persoonlijk te begroeten en je hoeft in principe nog maar één bevestigingsvraag te stellen. De tijdswinst is niet alleen gunstig voor jou. Patiënten ervaren dat ze sneller worden geholpen en krijgen ze sneller een assistente aan de lijn omdat de wachttijden korter worden.

Contact Medicom koppeling

Vragen over of interesse in de Medicom koppeling? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de animatie gemaakt door PharmaPartners

Medicom koppeling_YouTube

Download hier extra informatie

Afspraak maken

Wij zijn van maandag t/m vrijdag
van 08:30 tot 17:00 bereikbaar
via telefoonnummer 078 – 630 55 55
of mail naar info@lantel.nl

LanTel logo wit
Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
KVK: 24342138

8/10 klanttevredenheid door 44 beoordelingen voor LanTel