LanTel

Zakelijke telefonie voor elke branche

Panorama Mobile

Een telefonieoplossing voor elke branche

Onze LanTel Cloud telefonieoplossing is op elke organisatie toe te passen. Een belangrijk onderdeel hiervan is LanTel Hosted Telefonie waar je de keuze hebt uit verschillende telefoniesystemen. Hiermee kunnen wij elke organisatie de best passende oplossing bieden.

In welke branche je ook zit of hoe groot je organisatie is, onze werkwijze blijft hetzelfde. Wij kijken samen met onze klanten naar wat zij nodig hebben in een telefonieoplossing. Zonder onzin en geen functionaliteiten die je toch niet gaat gebruiken.

Wij bekijken met een frisse blik jouw organisatie en de bestaande mogelijkheden. Zo houden wij de focus op wat écht belangrijk is:

 • Altijd bereikbaar zijn
 • Een hoge spraakkwaliteit
 • Efficiënt werken met een oplossing op maat
Telefonieoplossingen voor elke branche

Voor elke branche een passende telefonieoplossing

LanTel heeft zicht gespecialiseerd in specifieke branches. Hieruit zijn oplossingen en functionaliteiten ontstaan die ook toegepast kunnen worden in andere branches. Zo kunnen wij zakelijke telefonie bieden voor elke organisatie.

 • Zakelijke telefonie voor de eerstelijnszorg

  Eerstelijnszorg

  We hebben vele jaren ervaring met het verzorgen van telefonieoplossingen voor de eerstelijnszorg. Wij weten wat er speelt en wat men van ons verwacht.

 • Telefonie voor scholen - tegel

  Scholen en onderwijs

  Wij bedienen meerdere scholen en onderwijsinstellingen met onze efficiënt werkende, gebruiksvriendelijke en schaalbare telefoniesystemen.

 • Telefonie voor Zorggroepen en zorgcentra

  Zorggroepen en zorgcentra

  Benut alle voordelen van één centrale in de cloud.
  Werk beter samen, deel capaciteit en
  functionaliteiten, bespaar kosten en meer.

 • Zakelijke telefonie voor elke organisatie

  Andere branches

  Vanuit onze specialisaties kunnen wij oplossingen bieden voor elke organisatie. Bekijk hier onze totaaloplossing met vele flexibele functionaliteiten.

Telefonie via Microsoft Teams

Inmiddels kunnen we er niet meer omheen. Steeds meer organisaties ontdekken de kracht en het gemak van telefoneren via Teams. Met deze oplossing krijg je één centraal systeem voor al je zakelijke communicatie.

Met je zakelijke nummer bel vanuit Teams en oproepen naar je vaste nummer komen binnen in je Teams omgeving. Je telefoon zal nooit meer door een videomeeting heen rinkelen of overgaan als je een afspraak in je outlook agenda hebt staan. De beller wordt automatisch doorgestuurd naar je voicemail of naar een collega.

Dankzij de koppeling krijg je nog beter inzicht in de beschikbaarheid van je collega’s, wat handig is bij het doorverbinden. Bovendien kan de oplossing worden uitgebreid met callcenterfunctionaliteiten en een omgeving speciaal voor receptionisten, die volledig binnen de Teams-omgeving draaien.

Vraag nu advies, een offerte of demonstratie op locatie aan.

Telefonie voor elke organisatie
Telefonie voor elke branche - neem contact op
Wij helpen je graag

Laat je adviseren
over onze telefonieoplossingen
op maat