LanTel

Wordt LanTel jouw nieuwe en betere telecompartner?

Panorama Mobile

Waarom wij jouw nieuwe telecompartner zijn?

LanTel heeft op het gebied van telefonie en communicatie veel te bieden. Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij onze klanten met communicatie vraagstukken. Vele van hen zijn klant van het eerste uur. In de afgelopen jaren hebben wij ze begeleid en geholpen met de verschillende transities zoals die van vaste telefonie naar telefonie in de cloud.

Ben jij die nieuwe leuke klant die wij zoeken?

Een kernwaarde van ons is onze persoonlijke omgang. Zowel op de werkvloer als met onze klanten. Wij zoeken daarom de juiste match met klanten waarmee wij een goede relatie kunnen opbouwen. Wij houden alle ontwikkelingen op het gebied van telefonie in de gaten en zijn altijd op zoek naar verbeteringen om jou beter en efficiënter te laten werken. Is jouw organisatie benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Dan zijn wij jouw partner.

Ruim aanbod van telefoniesystemen

Het gros van de leveranciers van zakelijke telefonie werkt met één telefonieplatform. Bij LanTel hebben wij ons gespecialiseerd is drie verschillende telefoniesystemen waaronder bellen via Teams. Elke organisatie is anders en heeft daarom verschillende wensen en behoeften, dat kan je niet met één enkel systeem beantwoorden. Wij hebben altijd een oplossing die bij jouw organisatie past. Wanneer het na verloop van tijd blijkt dat een ander telefoniesysteem beter past, dan stap je bij ons kosteloos over naar een ander systeem.

Telefonie Dordrecht
Hosted telefoniecentrale - kies voor cloud telefonie
 • Hosted Wave

  Met Hosted Wave kies je voor een uitgebreid kant-en-klaar pakket. Alle functionaliteiten voor een vast bedrag per maand.

  vanaf €11 per user / pm
  • Public cloud
  • Vanaf 1 gebruiker
  • Standaard CRM-integratie
  • Kant-en-klaar pakket aan add-ons
  • Rapportages zijn mogelijk
 • Hosted Blue

  Hosted Blue is één van de betere en uitgebreide oplossingen op de markt van zakelijk bellen. Dit is telefonie opnieuw uitgevonden.

  vanaf €19 per user / pm
  • Beweegt met je organisatie mee
  • Uitgebreide integratiemogelijkheden
  • Belbundels met grote dekking
  • Onbeperkt bellen binnen Europa
  • Meerdere gebruikers profielen
 • Teams Telefonie

  Integreer telefonie binnen je teams omgeving en ontvang op en start met je vaste nummer gespreken buiten de organisatie.

  vanaf €5 per user / pm
  • Alle communicatie op één plek
  • Behoud alle functionaliteiten
  • Naadloos met Operator Connect
  • Locatie onafhankelijk werken
  • Volledig schaalbaar


Gratis Ebook: Hosted Telefonie

Ben je op zoek naar een nieuwe telefonieoplossing? Download dan dit Ebook. We geven je nuttige informatie die jou helpt bij het vinden van de best passende telefonieoplossing voor jouw organisatie. We vertellen je hoe het Nederlandse telefonielandschap eruit ziet, waar je op moet letten voordat je een nieuwe oplossing aanschaft en welke telefonieoplossingen LanTel jou te beiden heeft, inclusief Teams telefonie.


Ebook Hosted telefonieoplossing

LanTel als jouw telecompartner om de hoek

Beter een goede buur dan een verre vriend. Zo zien wij een samenwerking met andere organisaties bij ons in de regio Drechtsteden. Met ons heb je een ervaren telecomexpert om de hoek waarbij de lijntjes kort zijn. Support kunnen we niet alleen snel op afstand leveren, als de situatie daarom vraagt, dan staan we natuurlijk snel bij je op de stoep. We hebben meerdere hosted VoIP telefonieoplossingen die aansluiten op de wensen van jouw organisatie en kunnen je helpen met zaken zoals:

 • Dordrecht telefonie in je Teams omgeving

  Bellen vanuit Teams

  Werkt je organisatie met Microsoft Teams of zijn jullie dat van plan? Bekijk dan de optie om je Teams account te koppelen aan je telefooncentrale in de cloud. Zo kan je binnen Teams bellen en gebeld worden op je vaste nummer. Hoe dit werkt en welke voordelen het je oplevert, lees je in ons blog ‘Bellen via Microsoft Teams’.

 • Telefonie Dordrecht CRM koppeling

  CRM koppeling

  Het is mogelijk om je telefonie te koppelen aan je CRM-systeem (klantsysteem). Wij kunnen dit met een groot aantal systemen. Met een koppeling krijg je direct alle gegevens van een bellende klant op je scherm en kan je direct het klantdossier openen. Neem contact op om te controleren of we ook jouw CRM-systeem kunnen koppelen.

 • Telefonie dordrecht met vast mobiel

  Vast mobiel integratie

  Met vast mobiel integratie maken wij het mogelijk om je mobiele telefoon onderdeel van je vaste telefonieomgeving te maken. Ofwel, bellen zonder app, met je vaste nummer, via je mobiel, met bezet status én intern doorverbinden. Met LanTel Mobile bieden wij als provider verschillende aantrekkelijke mobiele abonnementen. Van betalen naar verbruik tot onbeperkt data en bellen.

 • VoIP Telefonie Dordrecht met een softphone

  Maak gebruik van Softphones

  Heeft je organisatie niet de beschikking over MS Teams maar wordt er binnen je organisatie flexibel gewerkt, of zijn er collega’s veel buiten de deur actief? Dan zijn softphones een handige oplossing om optimaal bereikbaar te blijven op je vaste nummer. Je behoudt alle functionaliteiten die je gewend bent. Lees er alles over in ons blog ‘Wat is een Softphone?’.

We hebben een speciale aanbieding voor jouw organisatie

Oude toestellen? Ze zijn korting waard!

Is jouw organisatie nog niet overgestapt naar telefonie in de cloud en heb je analoge toestellen of maak je gebruik van oude VoIP toestellen? Dan is dit nu een mooie kans. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en bij ons ontvang je voor elk oud telefoontoestel korting op je nieuwe toestellen.

Gratis nummer portering

Wanneer je de overstap maakt naar LanTel, dan wil je uiteraard je huidige nummers behouden. De kosten voor het overzetten van je nummers, ook wel porteren genoemd, nemen wij voor onze rekening.

Nog €1.000 korting verdienen?

Wanneer jij een nieuwe klant aandraagt bij LanTel kan je tot €1.000 korting ontvangen op jouw lopende contract, wanneer deze zijn opdracht tekent. Voor deze aanbieding gelden enkele voorwaarden waar we je graag meer over vertellen.

Bellen via Teams
Contact telefonie Dordrecht
Contact

Laat deze kans niet liggen en maak kennis met LanTel

Koppel MS Teams met telefonie voor een compleet communicatieplatform

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft (Office) 365 Enterprise of business, dan heb je beschikking over MS Teams. Veel organisaties gebruiken het inmiddels, voornamelijk voor de interne communicatie. Voor de externe communicatie wordt gebruik gemaakt van telefonie. Wij kunnen je helpen om telefonie en MS Teams met elkaar te integreren. Zo krijg je een compleet communicatieplatform met het beste van twee werelden.

 • Overal beschikbaar zijn

  Met onze telefonieoplossing is elke medewerker overal beschikbaar zolang hij/zij toegang heeft tot het internet. Onderweg of thuiswerken, het kan allemaal. Wat deze integratie bijzonder maakt is dat je van elkaar de beschikbaarheid kan zien. Of je nu een telefoongesprek voert in Teams, met je mobiele telefoon of vaste toestel. Je maakt medewerkers in Teams moeiteloos onderdeel van belgroepen binnen je eigen centrale.

 • Volledig schaalbaar

  Bekijk wie er binnen jouw organisatie profijt heeft van deze integratie. Het is volledig schaalbaar. Het is al te gebruiken vanaf één gebruiker, en maandelijks kun je het systeem op- en afschalen. Om je een voorbeeld te geven: Iedereen binnen je bedrijf kan blijven werken zoals ze gewend zijn, terwijl de sales afdeling of de medewerkers in de buitendienst Teams gebruiken als volledige telefonieoplossing.

 • Behoud van functionaliteiten

  Je kan telefonie via de telefooncentrale van MS Teams laten verlopen. Hier zal je vrij snel tegen beperkingen aanlopen. Dat heeft te maken met het verlies van slimmigheidjes en functionaliteiten. Wij koppelen de telefooncentrale aan MS Teams zodat je alle functionaliteiten, zoals keuzemenu’s, wachtrijmeldingen, groep schakelingen, nachtstanden, gespreksopname en rapportages, kan blijven gebruiken.

 • Uitgebreide informatie over het bellen via MS Teams vind je in de volgende blogs.

  - Bellen via Microsoft Teams
  - De beperkingen van de MS Teams telefooncentrale
  - Hoe werkt bellen via Teams
  - Bellen via Teams handleiding


Gratis Ebook: Bellen met Microsoft Teams

Werkt jouw organisatie met Microsoft Teams? Dan is het kunnen bellen met je vaste nummer binnen Teams een interessante ontwikkeling voor jullie. Koppel je zakelijke telefonieoplossing met Teams en werk efficiënter met een compleet communicatieplatform voor zowel je interne als externe communicatie. In ons gratis Ebook lees je over alle voordelen van deze koppeling.


Ebook-cover-Bellen via Teams

LanTel in cijfers
 • 600+
  tevreden klanten
 • 25+
  jaar ervaring in zakelijke telefonie
 • 158
  nieuwe cloud telefonie klanten afgelopen jaar
 • 8,9
  geven klanten ons gemiddeld