Wil jij kunnen bellen via Microsoft Teams?

Panorama Mobile

Bel via Teams telefonie met je vaste nummer

Je belt al via MS Teams, maar bel je ook al via Teams met je vaste nummer? Binnen Teams bel je met andere Teams gebruikers, dit zijn vaak enkel collega’s, en niet met je vaste telefonie. Wij kunnen dit voor je samen brengen in één communicatieplatform. Hierdoor zal je vaste of mobiele telefoon van het werk nooit meer door je Teams gesprek heen rinkelen of andersom. Met onze koppeling breng je het beste van vaste telefonie samen met MS Teams.

De koppeling brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Welke koppeling je kiest bepaalt of je er alles uithaalt, of juist kiest voor dat geen wat je als basis nodig hebt. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om je telefonie en Teams met elkaar te integreren. Hier vertellen en informeren wij je graag over. Alles wat jij moet weten om een goede keuze te maken staat in ons Ebook – Bellen met Microsoft Teams.

Test het nú drie maanden gratis

Ben je na het lezen van ons Ebook overtuigd of moeten we je nog een ‘laatste duwtje in de rug’ geven om je te overtuigen? In beide gevallen geven we je de kans om de koppeling drie maanden gratis te testen. Op deze wijze zal je echt de meerwaarde kunnen achterhalen en een goed besluit kunnen nemen voor jouw organisatie.

Bellen via Teams

Koppel MS Teams met telefonie voor een compleet communicatieplatform

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft (Office) 365 Enterprise of business, dan heb je beschikking tot MS Teams. Veel organisaties gebruiken het inmiddels, voornamelijk voor de interne communicatie. Voor de externe communicatie wordt gebruik gemaakt van telefonie. Wij kunnen je helpen om telefonie en MS Teams met elkaar te integreren. Zo krijg je een compleet communicatieplatform met het beste van twee werelden.

 • Overal beschikbaar zijn

  Met onze telefonieoplossing is elke medewerker overal beschikbaar zolang hij/zij toegang heeft tot het internet. Onderweg of thuiswerken, het kan allemaal. Wat deze integratie bijzonder maakt is dat je van elkaar de beschikbaarheid kan zien. Of je nu een telefoongesprek voert in Teams, met je mobiele telefoon of vaste toestel. Ook maak je medewerkers in Teams moeiteloos onderdeel van belgroepen binnen je eigen centrale.

 • Volledig schaalbaar

  Bekijk wie er binnen jouw organisatie profijt heeft van deze integratie. Het is volledig schaalbaar. Het is al te gebruiken vanaf één gebruiker, en maandelijks kun je het systeem op- en afschalen. Om je een voorbeeld te geven: Iedereen binnen je bedrijf kan blijven werken zoals ze gewend zijn, terwijl de sales afdeling of de medewerkers in de buitendienst Teams gebruiken als volledige telefonieoplossing.

 • Behoud van functionaliteiten

  Je kan de telefonie via de telefooncentrale van MS Teams laten verlopen. Hier zal je vrij snel tegen beperkingen aanlopen. Dat heeft te maken met het verlies van slimmigheidjes en functionaliteiten. Wij koppelen de eigen telefooncentrale aan MS Teams zodat je alle functionaliteiten, zoals keuzemenu’s, wachtrijmeldingen, groep schakelingen, nachtstanden, gespreksopname en rapportages, kan blijven gebruiken.

 • Uitgebreide informatie over het bellen via MS Teams vind je in de volgende blogs.

  - Bellen via Microsoft Teams
  - De beperkingen van de MS Teams telefooncentrale
  - Operator Connect van Microsoft Teams
  - Bellen via Teams handleiding


Gratis Ebook: Bellen met Microsoft Teams

Zoals beschreven zijn er verschillende mogelijkheden om de koppeling tussen Teams en vaste telefonie te maken. In ons Ebook vertellen we je over de verschillen tussen de vier opties Calling Plans, SIP Trunking, Direct Routing en Operator Connect. Elke koppeling heeft zijn specifieke eigenschappen waardoor het wel of niet bij jouw organisatie past. Tot slot laten we je zien hoe bellen via Teams werkt en hoe het eruit ziet.Ebook-cover-Bellen via Teams
Zakelijke telefonie - contact Wietse
contact

Wil je vrijblijvend advies over bellen via Teams? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

Wij zijn van maandag t/m vrijdag
van 08:00 tot 17:00 bereikbaar
via telefoonnummer 078 – 630 55 55
of mail naar info@lantel.nl

LanTel logo wit
Dudokplein 222
3315 KH Dordrecht
KVK: 24342138