LanTel

Telefonie voor de zakelijke dienstverlening

Panorama Mobile

Telefonie voor de zakelijke dienstverlening

Met onze telefonieoplossingen voor de zakelijke dienstverlening richten wij ons op de adviseurs binnen de financiële en juridische dienstverlening. Voor de klein en middelgrote organisaties bieden wij passende oplossingen met de beste functionaliteiten.

Binnen de financiële dienstverlening bedienen wij financieel adviesbureaus, accountants- en administratiekantoren. Binnen de branche van de juridische dienstverlening richten wij ons op de juristen, advocaten- en notariskantoren.

Als adviseur van je klanten wil je voor je klanten optimaal bereikbaar zijn via de telefoon. Zeker wanneer zij direct advies nodig hebben in geval van een dringende vraag of een noodsituatie bij bijvoorbeeld een brand of inbraak.

Met de komst van cloud telefonie is er veel maatwerk mogelijk. Wanneer wij je adviseren zullen we altijd met een frisse blik naar jouw organisatie en bestaande mogelijkheden kijken. Zo houden wij de focus op wat écht belangrijk is:

 • Altijd bereikbaar zijn
 • Een hoge spraakkwaliteit
 • Efficiënt werken met een oplossing op maat
VoIP telefonie voor de financiële dienstverlening

Telefonie voor de zakelijke dienstverlening

Wij hebben ons gespecialiseerd in telefonieoplossingen voor de financiële en juridische dienstverlening. Deze branches hebben raakvlakken als het gaat om telefonie, maar vragen ze ook naar specifieke functionaliteiten om efficiënt te kunnen werken.

 • Telefonie voor financiële dienstverleners

  Financiële dienstverlening

  Bekijk hier onze telefonieoplossing voor de financiële dienstverlening met een specialisatie voor financieel adviesbureaus, accountants- en administratiekantoren.

 • Telefonie voor Juridische dienstverlening

  Juridische dienstverlening

  Bekijk hier onze telefonieoplossing voor de juridische dienstverlening met een specialisatie voor juristen, advocaten- en notariskantoren.

Zakelijke telefonie voor de financiële dienstverlening - contact
Vraag offerte aan

Laat je adviseren over zakelijke telefonie voor de zakelijke dienstverlening

Afspraak maken

Wij zijn van maandag t/m vrijdag
van 08:30 tot 17:00 bereikbaar
via telefoonnummer 078 – 630 55 55
of mail naar info@lantel.nl

LanTel logo wit
Dudokplein 222
3315 KH Dordrecht
KVK: 24342138