Alles-in-1 met LanTel Cloud, wil jij dat ook?

Alles-in-1 met LanTel Cloud

LanTel Cloud is het alles-in-1 pakket voor Cloud telefonie. LanTel heeft dit speciaal samengesteld voor ondernemend Nederland. Het zijn vijf oplossingen die zowel los als gezamenlijk zijn te gebruiken. In deze blog leg ik je in vogelvlucht uit wat de verschillende diensten inhouden.

Willem Graste

Geschreven door:
Willem Graste

1. Internet met LanTel Connect

Het belangrijkste wat je nodig hebt om te kunnen bellen via de cloud is internet. Een kwalitatief goed telefoongesprek valt of staat met een betrouwbare VoIP verbinding. LanTel bekijkt per bedrijf welke internetverbinding het beste past. Voor de ene onderneming kan dit een glasvezelverbinding zijn, maar voor een andere organisatie is een VDSL verbinding meer dan voldoende. Met Lantel Connect neem je direct internet af van Lantel.

2. Telefoonnummers en SIP-kanalen met LanTel SIP

Om te kunnen VoIP bellen zijn telefoonnummer noodzakelijk. LanTel biedt nummers in verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan regionale-, internationale nummers en zelfs 0800-nummers. Bepaal zelf welke uitstraling je aan jouw onderneming geeft.

Om goed bereikbaarheid te zijn heb je één of meerdere “virtuele buizen” nodig. Deze bepalen hoeveel gelijktijdige gesprekken je kunt voeren. Men noemt zo’n buis ook wel een SIP-kanaal. Lantel helpt en adviseert je in de keuze van telefoonnummers en SIP-kanalen.

Tot slot valt er onder LanTel SIP ook je SIP server. Dit is de server die de telefoongesprekken via de sip-kanalen mogelijk maakt en dat je bijvoorbeeld gesprekken in de wacht kan zetten en kan doorverbinden.

Ebook-Hosted telefonie

Ebook VoIP telefonie

In ons Ebook vertellen we je hoe je goed voorbereid op zoek kan naar een passende telefonieoplossing. We lichten toe wat je op voorhand in kaart kan brengen en waar je op dient te letten.

Download het Ebook

3. VoIP telefooncentrale met LanTel Hosted

Bellen vanuit de cloud houdt in dat je geen fysieke telefooncentrale benodigd hebt. Bij hosted VoIP telefonie staat de VoIP telefooncentrale op een goed beveiligde locatie in de cloud.

Deze virtuele telefooncentrale in de cloud, is in drie smaken leverbaar; een Blue, een Wave en een Move oplossing. Beide bieden verschillende functionaliteiten en de daarbij behorende voordelen. Het hangt af van het soort bedrijf welke oplossing het beste bij jullie past. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

4. Mobiele telefonie met LanTel Mobiel

Met de combinatie van de eerste drie diensten beschik je over een volwaardige telefonieomgeving zoals je altijd gewend bent geweest. De laatste jaren heeft de mobiele telefoon een belangrijke positie ingenomen in telefonieland. Veel werknemers zijn tegenwoordig bereikbaar op twee nummers; op zowel een vast als een mobiel nummer.

Deze twee opzichzelfstaande manieren van communiceren leiden vaak tot verwarring. Daar hebben wij een oplossing voor. Onze dienst LanTel Mobile zorgt ervoor dat het mogelijk is om de mobiele telefonie te integreren met je vaste telefonieomgeving, ofwel ‘vast mobiel integratie‘. Je belt met je mobiel en zonder app, maar met je vaste nummer.

Als provider op het betrouwbare netwerk van KPN bieden we drie verschillende mobiele abonnementen aan: JumpFly en Freedom.

5. Zekerheid met LanTel Service

Bij LanTel vinden we het verlenen van service erg belangrijk. Wat heb je aan een mooi ingerichte telefonieomgeving als je er geen service over kunt krijgen? Daarom ligt bij ons de uitdaging om onze klanten altijd te helpen om het beste uit hun zakelijke telefonie te krijgen. We bieden service in welke vorm dan ook. Denk aan software updates voor cloudoplossingen of hardware service voor het vervangen van hardware wanneer dit gewenst is. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Alles-in-1 met LanTel Cloud

Het grote voordeel van LanTel Cloud alles-in-1

Het grote voordeel om alle bedrijfscommunicatie samen te voegen bij één partij is: één factuur en één aanspreekpunt.

Combineer alle vijf de onderdelen tot een alles-in-1 oplossing en ervaar het maximale gemak van communicatie met LanTel Cloud.

Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je weten wat LanTel voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met een van onze adviseurs. We helpen je graag.


Neem contact met mij op

Heb je vragen of ben je op zoek naar een nieuwe telefonieoplossing? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.