Ontdek de kracht en het gemak van Teams Telefonie

Panorama Mobile

Voeg telefonie toe aan Microsoft Teams

Veel organisatie zijn Microsoft Teams gaan gebruiken om intern met elkaar te communiceren, samen te werken en informatie te delen. En een deel daarvan zijn al een stap verder door hun telefonie binnen hun Teams omgeving te integreren. Dat kan nu heel eenvoudig met de komst van Operator Connect en LanTel kan dit voor jouw organisatie realiseren.

Enkele voordelen

Of je nu op kantoor of thuis werkt, met Teams telefonie je hebt alle communicatie op één plek. Met een headset gekoppeld aan je laptop kan je bellen via Teams en kan je afscheid nemen van bureautoestellen die duurder zijn en ruimte in beslag nemen. Door de integratie rinkelt er geen telefoon meer door je Teams meeting en kan je in een oog opslag zien of je collega’s beschikbaar zijn. Of ze nu in een videomeeting zitten, afgeblokt zijn in hun outlook agenda of via hun vaste of mobiele nummer in gesprek zijn.

Een gratis demonstratie op locatie

Teams telefonie biedt veel meer voordelen dan die we hier kunnen belichten. Wat het beste werkt is om het je gewoon te laten zien. Neem contact met ons op, wij komen graag bij je langs voor een gratis demonstratie en laten je alle ins-and-outs zien van Teams Telefonie.

Teams telefonie Offerte

Enkele tevreden klanten die gebruik maken van telefonie via Teams

Offerte aanvragen Teams telefonie

Wil je weten wat de kosten zijn? Vraag direct een offerte aan

De voordelen van telefonie via Teams

Met de Operator Connect koppeling zijn telefonie en teams niet langer twee los van elkaar staande communicatie middelen. Je kan nu met je zakelijke nummer uitbellen naar externe contacten en gesprekken ontvangen. Hierdoor kan je flexibeler werken en ben je beter bereikbaar voor je collega's, klanten en leveranciers. Andere voordelen zijn.

  • Overal beschikbaar zijn

    Met onze telefonieoplossing is elke medewerker overal beschikbaar zolang hij/zij toegang heeft tot het internet. Onderweg of thuiswerken, het kan allemaal. Wat deze integratie bijzonder maakt is dat je van elkaar de beschikbaarheid kan zien. Of je nu een telefoongesprek voert in Teams, met je mobiele telefoon of vaste toestel. Ook maak je medewerkers in Teams moeiteloos onderdeel van belgroepen binnen je eigen centrale.

  • Volledig schaalbaar

    Bekijk wie er binnen jouw organisatie profijt heeft van deze integratie. Het is volledig schaalbaar. Het is al te gebruiken vanaf één gebruiker, en maandelijks kun je het systeem op- en afschalen. Om je een voorbeeld te geven: Iedereen binnen je bedrijf kan blijven werken zoals ze gewend zijn, terwijl de sales afdeling of de medewerkers in de buitendienst Teams gebruiken als volledige telefonieoplossing.

  • Behoud van functionaliteiten

    Binnen je Teams omgeving blijf je de beschikking houden over functionaliteiten die je van een telefoniesysteem mag verwachten. Denk hierbij aan oproepen doorschakelen, gesprekken doorverbinden of even in de wacht zetten, voicemail, nummerherkenning, wachtrijen en belgroepen. Teams telefonie heeft het allemaal. Waarom werken met twee losse communicatiemiddelen als je nu echt alle communicatie op één plek kan brengen?

Afspraak maken

Wij zijn van maandag t/m vrijdag
van 08:00 tot 17:00 bereikbaar
via telefoonnummer 078 – 630 55 55
of mail naar info@lantel.nl

LanTel logo wit
Dudokplein 222
3315 KH Dordrecht
KVK: 24342138