Ontdek de kracht en het gemak van Teams Bellen

Panorama Mobile

De opkomst van Microsoft Teams Bellen

Veel organisaties zijn Microsoft Teams gaan gebruiken om intern met elkaar te communiceren, samen te werken en informatie te delen. Een deel daarvan zijn al een stap verder door hun telefonie binnen hun Teams omgeving te integreren. Dat kan nu heel eenvoudig met de komst van Operator Connect en LanTel kan dit voor jouw organisatie realiseren. Wacht niet langer en maak gebruik van Microsoft Teams bellen.

Enkele voordelen teams bellen

Of je nu op kantoor of thuis werkt, met Teams bellen heb je alle communicatie op één plek. Met een headset gekoppeld aan je laptop kan je bellen met Teams buiten de organisatie en kan je afscheid nemen van bureautoestellen die duurder zijn en ruimte in beslag nemen. Door de integratie rinkelt er geen telefoon meer door je Teams meeting en kan je in een oogopslag zien of je collega’s beschikbaar zijn. Of ze nu in een videomeeting zitten, afgeblokt zijn in hun outlook agenda of via hun vaste of mobiele nummer in gesprek zijn.

Een gratis demonstratie bellen in teams op locatie

Teams bellen biedt veel meer voordelen dan we hier kunnen belichten. Wat het beste werkt is om het je gewoon te laten zien. Neem contact met ons op, wij komen graag bij je langs voor een gratis demonstratie en laten je alle ins-and-outs zien van Teams Telefonie.

Microsoft Teams Bellen Offerte
Offerte aanvragen Teams telefonie

Wil je weten wat de kosten van teams bellen zijn?

Enkele tevreden klanten die gebruik maken van Microsoft Teams Bellen

 • teams bellen buiten organisatie Jan Krediet
 • bellen via teams kosten ABB
 • Microsoft Teams Bellen Progresso
 • Teams Bellen ABF
 • Microsoft Teams Bellen Benelux

De voordelen van Microsoft Teams Bellen

Met de Operator Connect koppeling zijn telefonie en teams niet langer twee los van elkaar staande communicatiemiddelen. Het is een softwarematig programma dat een kleine meerprijs per gebruiker kost. Werkt jouw organisatie met Teams? Dan zijn dit enkele van de vele voordelen die Microsoft Teams bellen biedt.

 • Bellen met teams buiten organisatie

  De meest belangrijke functie is uiteraard het bellen met teams buiten je organisatie. Waar je voorheen alleen met andere Teams gebruikers kon bellen, bel je nu met je zakelijke nummer naar externe contacten. Met hetzelfde gemak ontvang je alle oproepen op jouw nummer binnen de Teams omgeving. Hierdoor kan je flexibeler werken en ben je beter bereikbaar voor je collega's, klanten en leveranciers.

 • Overal beschikbaar zijn

  Met onze telefonieoplossing is elke medewerker overal beschikbaar zolang hij/zij toegang heeft tot het internet. Onderweg bereikbaar zijn of tijdens het thuiswerken, het kan allemaal. Wat deze integratie bijzonder maakt, is dat je van elkaar de beschikbaarheid kan zien. Of je nu een telefoongesprek voert in Teams, met je mobiele telefoon of je vaste toestel. Ook maak je medewerkers in Teams moeiteloos onderdeel van belgroepen binnen je eigen centrale.

 • Behoud van functionaliteiten

  Binnen je Microsoft Teams bellen omgeving blijf je de beschikking houden over de functionaliteiten die je van een telefoniesysteem mag verwachten. Denk hierbij aan oproepen doorschakelen, gesprekken doorverbinden of even in de wacht zetten, voicemail, nummerherkenning, wachtrijen en belgroepen. Teams telefonie heeft het allemaal. Waarom werken met twee losse communicatiemiddelen als je nu echt alle communicatie op één plek kan brengen?

 • Volledig schaalbaar

  Bekijk wie er binnen jouw organisatie profijt heeft van deze integratie. Het is volledig schaalbaar. Het is al te gebruiken vanaf één gebruiker en maandelijks kun je het systeem op- en afschalen. Om je een voorbeeld te geven: iedereen binnen je bedrijf kan blijven werken zoals ze gewend zijn, terwijl de sales afdeling of de medewerkers in de buitendienst Microsoft Teams bellen gebruiken als volledige telefonieoplossing.

Teams bellen buiten de organisatie Contact

Wil je vrijblijvend advies over teams bellen buiten de organisatie?