Partners LanTel

Onze partners in de eerstelijnszorg

Panorama Mobile

Samen kom je verder

LanTel is al vele jaren actief als specialist op het gebied van telefonie voor de eerstelijnszorg. In deze periode hebben bij belangrijke samenwerkingsverbanden opgebouwd waar wij trots op zijn. Deze partners bedienen net als ons de eerstelijnszorg met producten en diensten die wij met onze telefonieoplossingen kunnen integreren. De gezamenlijke dienstverlening richten onze klanten brengen wij zo naar een hoger niveau.


ZON ICT

LanTel werkt al jaren samen met ZON ICT. Ontstaan vanuit de zorgsector is ZON ICT dé specialist voor alle ICT diensten binnen de eerstelijnszorg. Met hun brede netwerk en ervaring binnen zowel in de ICT als in de zorg is ZON ICT betrokken bij veel innovatieve zorgprojecten als adviseur, projectleider, uitvoerder of als gesprekspartner.

ZON ICT heeft een eenvoudige doch uitdagende visie: de beste ICT dienstverlener zijn in de eerstelijnszorg door het leveren van excellente service. Hun grootste kracht hierbij zijn de medewerkers welke een vast en zeer hecht team vormen. Daarbij volgt ZON ICT de ontwikkelingen in de zorg en ICT op de voet en worden de medewerkers continu bijgeschoold.

Omdat veel klanten van ZON ICT gebruik maken van Medicom en Pharmacom als informatiesysteem is ZON ICT ook officieel gecertificeerd als installatie- en ontwikkelpartner van PharmaPartners. Zij kunnen daarnaast ook ondersteuning bieden op andere informatiesystemen.

Met het bieden van uitstekende ICT voorzieningen voor de eerstelijnszorg levert ZON ICT een bijdrage aan een betere gezondheidszorg dicht bij huis.


Logo ZON ICT


Aurora Innovantion

Als specialist in telefonie voor de eerstelijnszorg zag Aurora Innovation in LanTel de perfecte partner. Zij zijn de producent van het telefoonmanagementstool Aurora teleQ. Met dit slimme terugbelsysteem, dat een add-on is op je telefonieoplossing, stroomlijn je al je binnenkomend belverkeer. Binnen de eerstelijnszorg biedt dit de oplossing om de werkdruk en de drukke piekmomenten in de ochtend te lijf te gaan.

Ervaren je patiënten lange wachttijden en ervaren medewerkers stress van de constant rinkelende telefoons in de ochtend? Met Aurora teleQ is dat verleden tijd. Hiermee plan je beter de dagelijkse bezetting binnen de praktijk en smeer je piekomenten uit over de dag.

Alle zorg en service op één plek

Omdat LanTel gecertificeerd partner is, zijn wij bevoegd en getraind om service en support te verlenen op Aurora teleQ. Hierdoor heb jij één aanspreekpunt wanneer je een wijziging wil doorvoeren in je telefonieoplossing of je Aurora teleQ-omgeving. Een ander voordeel is dat al je kosten voor zowel telefonie als het gebruik van teleQ op één factuur komen te staan.


Logo - Aurora Innovation


Pharmapartners

Bij Pharmapartners zijn ze constant op zoek naar manieren om de eerstelijnszorg te ondersteunen bij de werkzaamheden binnen de praktijk. Zij ontwikkelen al tientallen jaren zorgsystemen die hieraan bijdragen. Hun ICT-oplossingen kunnen meebewegen met de manier waarop jij wilt werken en wilt samenwerken. Deze filosofie spreekt LanTel erg aan.

Koppeling met je informatiesysteem

Door de samenwerking die wij hebben met Pharmapartners kunnen wij je Informatiesysteem zoals Medicom of Pharmacom koppelen aan je telefonieoplossing. Dit levert je tijdswinst en werkgemak op. Wanneer een patiënt belt met een telefoonnummer dat gekoppeld is aan zijn/haar dossier krijg je een pop-up op je beeldscherm. Vanuit hier kan je het woonverband openen, direct naar het patiëntdossier gaan of naar de agenda voor het plannen van een afspraak.

Deze koppeling zorgt ervoor dat je de controle vragen tot een minimum kan brengen en je spaart zoekwerk uit naar het dossier. Dit levert je al snel 30 seconden per gesprek op. Met de vele gesprekken op een dag is dit een kostbare tijd die gebruikt kan worden voor andere werkzaamheden.


Logo PharmaPartners


E-Zorg

E-zorg levert hét netwerk voor zorgend Nederland, en zoals zij zelf zeggen “Wij ontzorgen de zorg”. Zij leveren de beste ondersteunende techniek, zodat jij de best mogelijke zorg kunt aanbieden. E-Zorg verbindt zorgprofessionals met elkaar. Op een betrouwbare, efficiënte en veilige manier. Nu telefonie via het internet verloopt kon een partnerschap met E-Zorg niet uitblijven.

Telefonie over je E-Zorg verbinding

Door deze samenwerking is het mogelijk om je telefonie via het beveiligde netwerk van E-Zorg te laten verlopen. De combinatie met onze telefonieoplossing in een Private Cloud maakt het dat jij kan beschikken over de meest veilige en betrouwbare oplossing.

In ons blog vertellen we je over de mogelijkheden en voordelen van telefonie over je E-Zorg verbinding


Logo E-Zorg