Stap over naar LanTel

Medicom koppeling - banner

Stap over naar cloud telefonie van LanTel

Heeft jouw praktijk nog een telefooncentrale op locatie óf een cloud oplossing die niet voldoet aan jullie wensen? Ga dan eens met LanTel om tafel. Als specialist in telefonieoplossingen voor huisartsen bieden wij je nu een unieke kans met vele voordelen om over te stappen naar cloud telefonie van LanTel. In ons advies kan je rekenen op de volgende drie punten:

1. Wissel je oude telefoontoestellen in voor nieuwe
De telefoontoestellen waar je nu gebruik van maakt zijn bij ons geld waard.

2. Test een HIS koppeling drie maanden gratis
Met een HIS koppeling worden telefoongesprekken sneller afgehandeld. Wij bieden je de kans om deze koppeling drie maanden gratis te testen.

3. Bespaar met telefonie over je E-Zorg verbinding
Beschik je over een E-Zorg verbinding? Dan is het mogelijk om via deze verbinding ook je telefonie te laten verlopen. Zo bespaar op je maandelijkse kosten van je internetverbinding voor telefonie.

Stap over naar LanTel

Waarin onze telefonieoplossing zich onderscheidt

Telefonie voor huisartsen is een vak apart. Er zijn functionaliteiten binnen de telefonieoplossing die alleen in dit vakgebied worden gebruikt. Denk hierbij aan een spoedlijn en een herhaalreceptenlijn. Verder zijn er richtlijnen waaraan je dient te voldoen. Neem onze gespreksopname module als voorbeeld, deze voldoet aan de richtlijnen om gesprekken twee jaar te bewaren en niet 'standaard' met een maximum van 30 dagen. Onze specialisatie voor huisartsen loopt door in de volgende punten:

 • Gebruiksvriendelijke toestellen

  Onze toestellen zijn van hetzelfde merk als de telefonieoplossing. Hierdoor haal je meer functionaliteiten uit het toestel en werkt deze gebruiksvriendelijker. Onze toestellen laten geen gemist gesprek zien wanneer dit gesprek door een collega is beantwoord. Andere cloud oplossingen hebben deze intelligentie niet.

 • Rapportage

  Onze rapportage module brengt tot in detail de bereikbaarheid van je praktijk in kaart. Met deze informatie kan de optimale bezetting van assistenten worden bepaald. Het geeft je inzicht of elke oproep via de spoedlijn wel of niet binnen de gestelde 30 seconden is aangenomen.

 • Private Cloud

  Onze telefonieoplossing voor huisartsen staat in een private cloud. Dit houdt in dat alleen jouw organisatie gebruik maakt van deze telefonieomgeving. Er wordt geen hard- en software gedeeld zoals bij een Public Cloud. Het is in eigen beheer wat een hogere mate van veiligheid en betrouwbaarheid biedt.

1. Wissel je oude telefoontoestellen in


Je oude toestellen zijn bij ons geld waard. Wissel je oude telefoontoestel in en ontvang een nieuw toestel ter waarde van € 160,00. Neem contact met ons op of jullie toestellen ervoor in aanmerking komen. Deze merken kunnen gegarandeerd ingewisseld worden:

 • NEC
 • SNOM
 • Panasonic
 • Cisco
 • Yealink

Onze toestellen zijn geschikt om direct thuis te werken wanneer iemand in quarantaine moet. Zo blijven assistentes inzetbaar en huisartsen declarabel voor telefonische spreekuren. Je hoeft enkel het toestel thuis aan te sluiten en je beschikt over alle functionaliteiten zoals je op de praktijk gewend bent.

Met onze toestellen log je met een druk op een knop in of uit bij groepen. Op je toestel blijft ook zichtbaar of je in of uit de groep bent gelogd. Dit gaat in andere oplossing d.m.v. een voicemail waar je naartoe belt om te horen of je wel of niet bent ingelogd. Hetzelfde geldt voor de verschillende nachtstanden, ook deze zijn direct zichtbaar zijn op onze toestellen.


Wissel je oude telefoontoestel in

2. Test een HIS koppeling drie maanden gratis


Wij kunnen verschillende basis koppelingen met HIS pakketten maken. Met onze basis koppeling test je deze drie maanden volledig gratis met Medicom, Promedico, Mira en OmniHis. Samen met Phamapartners hebben wij een uitgebreide koppeling ontwikkeld voor Medicom en wij verwachten deze begin 2021 voor Promedico aan te kunnen bieden.

Basis koppeling

Met de basis koppeling beschik je over click-to-dail. Hiermee bel je met één klik op een telefoonnummer wat op je beeldscherm staat via je telefoon naar buiten. Wanneer een patiënt belt verschijnt er een pop-up op je beeldscherm waarmee je het patiëntdossier kan openen. Het is een indirecte koppeling wat inhoud dat je zelf en periodiek het contactenbestand vanuit je HIS-pakket in de koppeling dient te importeren.
Kosten: Na de testperiode kost een gebruikers licentie € 4,00/maand.

Uitgebreide koppeling

Met deze koppeling toont de pop-up naast het patiëntdossier, de agenda voor het inplannen van een afspraak en wordt het woonverband wat bij een telefoonnummer hoort getoond. Je hebt de beschikking over click-to-dail en de contacten worden geheel automatisch geïmporteerd. Hier lees je alle informatie over deze koppeling.
Kosten: Kosten van de basis koppeling plus € 180,00/kwartaal per norm praktijk.

In de klantcase van CG Goverwelle vertellen zij over het werken met de uitgebreide Medicom koppeling. Zij beschikken ook over onze rapportage module.


Medicom koppeling met je telefonie omgeving

3. Bespaar met telefonie over je
E-Zorg verbinding


LanTel heeft een partnerschap met E-Zorg. Dit maakt het voor ons mogelijk om jouw telefonie over de beveiligde verbinding van E-Zorg te laten verlopen. In sommige gevallen dient de bandbreedte vergroot te worden om dit te realiseren. In beide gevallen spaar je de aparte internetverbinding voor je telefonie uit wat zal resulteren in een kostenbesparing. Lees er alles over in ons blog telefonie via je E-Zorg verbinding.

Controleren van de bandbreedte

Met telefonie in de cloud is het mogelijk om de druk op je internetverbinding te controleren. Gesprekken staan in de wacht bij de telefooncentrale in de cloud en verlopen pas over je verbinding zodra er een toestel vrij komt. In de klantcase van GC Berkel en Rodenrijs vertellen wij hier meer over. Door controle te houden kan de lijn nooit overbelast raken en blijft er altijd ruimte voor zowel een uitgaand gesprek als voor de spoedlijn.

Veilig thuiswerken

Naast dat je onze telefoontoestellen direct in kan pluggen kunnen wij via E-Zorg een dongel voor je verzorgen. Hiermee kan je via een laptop of PC thuiswerken. Je hebt dan een veilige verbinding met de praktijk, daardoor kan je op gelijke wijze blijven werken.


Een veilige E-Zorg verbinding
Contact - Overstappen naar LanTel

Neem contact met ons op
voor advies over onze cloud oplossing en deze actie.

Afspraak maken

Wij zijn van maandag t/m vrijdag
van 08:30 tot 17:00 bereikbaar
via telefoonnummer 078 – 630 55 55
of mail naar info@lantel.nl

LanTel logo wit
Dudokplein 222
3315 KH Dordrecht
KVK: 24342138

8/10 klanttevredenheid door 44 beoordelingen voor LanTel