Overstapactie huisartspraktijken en zorgcentra

Medicom koppeling - banner

Stap over naar eerstelijnszorg telefonie van LanTel

Heeft jouw praktijk of zorgcentrum nog een telefooncentrale op locatie óf een cloud oplossing die niet voldoet aan jullie wensen? Dan heeft LanTel een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Als specialist in telefonieoplossingen voor de eerstelijnszorg, bieden wij je nu een unieke kans om over te stappen naar kwalitatieve cloud telefonie van LanTel. In ons advies voor een nieuwe telefonieoplossing kan je rekenen op de volgende vier voordelen:

1. Wissel je oude telefoontoestellen in voor nieuwe
De telefoontoestellen waar je nu gebruik van maakt leveren korting op.

2. Wij zijn dé gecertificeerde partner van Aurora teleQ
Wij integreren de terugbel applicatie teleQ moeiteloos met onze telefonieoplossingen. Deze applicatie optimaliseert de bereikbaarheid van je praktijk en verlaagt de werkdruk bij de assistenten.

3. Bespaar op telefonie met je E-Zorg verbinding
Beschik je over een E-Zorg verbinding? Dan is het mogelijk om via deze verbinding ook je telefonie te laten verlopen. Zo bespaar je op maandelijkse kosten van je internetverbinding voor telefonie.

4. Gratis nummer portering
Wanneer je de overstap maakt naar LanTel, wil je uiteraard je huidige nummers behouden. De kosten voor het overzetten van je nummers, ook wel porteren genoemd, nemen wij op onze rekening bij de eerste 25 nieuwe klanten.

Stap over naar LanTel

Waarin onze telefonieoplossing zich onderscheidt

Telefonie voor huisartsen en zorgcentra is een vak apart. Er zijn functionaliteiten binnen de telefonieoplossing die alleen in dit vakgebied worden gebruikt. Denk hierbij aan een spoedlijn en een herhaalreceptenlijn. Het ‘flexibele’ werken heeft zijn weg ook gevonden naar de eerstelijnszorg. Met onze oplossingen heb je de mogelijkheid om buiten de muren van de praktijk bij te dragen aan uitstekende zorg van patiënten. Via een laptop of mobiele telefoon draai je op afstand moeiteloos mee in de telefonische bereikbaarheid van de praktijk.

 • Onze LanTel Blue oplossing

  Wij hebben ons portfolio uitgebreid met de LanTel Blue telefonie oplossing. Deze uiterst overzichtelijke en gebruiksvriendelijke telefonieoplossing houdt de reputatie hoog van een beschikbaarheidsgraad van 99,99% op jaarbasis. Het biedt standaard onbeperkt bellen, wachtrij informatie, gespreksopname, rapportage en meer.

 • Gebruiksvriendelijke toestellen

  Onze toestellen zijn van hetzelfde merk als de telefonieoplossing. Hierdoor haal je meer functionaliteiten uit het toestel en werkt deze gebruiksvriendelijker. Onze toestellen laten geen gemist gesprek zien wanneer dit gesprek door een collega is beantwoord. Andere cloud oplossingen hebben deze intelligentie niet.

 • HIS integraties

  Wij kunnen verschillende HIS pakketten naadloos integreren met onze telefonieomgeving. Met deze koppeling verschijnt er een pop-up op je beeldscherm wanneer een patiënt belt. Via deze pop-up open je direct het patiëntdossier. Dit levert je tijdwinst op en dit vermindert de kans op fouten.

Stap over naar LanTel - Afspraak maken

Neem contact met ons op
voor advies over onze cloud oplossing en deze actie.

1. Wissel je oude telefoontoestellen in


Je oude toestellen zijn bij ons geld waard. Wissel je oude telefoontoestel in en ontvang korting op je nieuwe toestellen. Neem contact met ons op of jullie toestellen hiervoor in aanmerking komen. Deze merken kunnen gegarandeerd ingewisseld worden:

 • NEC
 • SNOM
 • Panasonic
 • Cisco
 • Yealink

Onze toestellen zijn geschikt om direct vanuit huis te werken. Zo blijven assistentes inzetbaar en huisartsen declarabel voor telefonische spreekuren. Je hoeft enkel het toestel thuis aan te sluiten en je beschikt over alle functionaliteiten zoals je op de praktijk gewend bent.

Met onze toestellen log je met een druk op één knop in of uit bij groepen. Op je toestel blijft ook zichtbaar of je in of uit de groep bent gelogd. Dit gaat bij andere oplossingen omslachtiger met voicemail, waar naar je toe moet bellen om te horen of je wel of niet bent ingelogd. Hetzelfde geldt voor de verschillende nachtstanden. Ook deze zijn direct zichtbaar zijn op onze toestellen.


Wissel je oude telefoontoestel in

2. Wij zijn dé gecertificeerde partner van teleQ


Veel van onze klanten maken naar tevredenheid gebruik van onze telefonieoplossingen in combinatie met Aurora teleQ. Zij ervaren een betere bereikbaarheid, lagere wachttijden voor hun patiënten én minder stress en werkdruk bij de doktersassistenten.

In het kort stroomlijnt teleQ al je telefoonverkeer zoals jij dat wilt. Jij bepaalt welke gesprekken er op welk moment doorkomen. Het afzeggen van een afspraak door een patiënt wordt gedaan via een voicemail, die je na de ochtendpiek kan uitluisteren en andere patiënten kunnen een belafspraak inplannen op een voor jou geschikt moment. Het plannen van een belafspraak kan zelfs 24/7. Alles hierover lees je op onze Aurora teleQ pagina.

Omdat wij een gecertificeerd partner zijn, kunnen wij je een volledige ondersteuning bieden op zowel je telefonie- als teleQ-systeem. Op deze wijze heb je één aanspreekpunt voor je gehele oplossing en ontvang je alle kosten op één factuur.

Wanneer je ervoor kiest om naar ons over te stappen en gebruik wilt gaan maken van teleQ, ontvang je eenmalig 25% korting op de installatiekosten.


Aurora TeleQ en LanTel

3. Bespaar op telefonie over je E-Zorg verbinding


LanTel heeft een partnerschap met E-Zorg. Dit maakt het voor ons mogelijk om jouw telefonie over de beveiligde verbinding van E-Zorg te laten verlopen. In sommige gevallen dient de bandbreedte vergroot te worden om dit te realiseren. In beide gevallen spaar je de aparte internetverbinding voor je telefonie uit, wat zal resulteren in een kostenbesparing. Lees er alles over in ons blog telefonie via je E-Zorg verbinding.

Controleren van de bandbreedte

Met telefonie in de cloud is het mogelijk om de druk op je internetverbinding te controleren. Gesprekken staan in de wacht bij de telefooncentrale in de cloud en verlopen pas over je verbinding zodra er een toestel vrij komt. In de klantcase van GC Berkel en Rodenrijs vertellen wij hier meer over. Door controle te houden kan de lijn nooit overbelast raken en blijft er altijd ruimte voor zowel een uitgaand gesprek, als voor de spoedlijn.

Veilig thuiswerken

Naast dat je onze telefoontoestellen direct in kan pluggen, kunnen wij via E-Zorg een dongel voor je verzorgen. Hiermee kan je via een laptop of PC thuiswerken. Je hebt dan een veilige verbinding met de praktijk, waardoor je op gelijke wijze kan blijven werken.


Een veilige E-Zorg verbinding


Gratis Ebook: Telefonie voor huisartsen, zorgcentra en zorggroepen

Op onze website vind je veel informatie over onze telefonieoplossing voor jouw praktijk, zorgcentrum en/of zorggroep. In ons Ebook hebben we alle informatie verzameld en gaan we dieper in op de materie. Dit hebben we aangevuld met verschillende klantverhalen. Vul je contactgegevens in en je ontvangt hem in je mailbox.


Telefonie voor huisartsen, zorgcentra en zorggroepen